Pravi praznični porodični vikend održaće se pred kraj 2023. godine u CineStar bioskopima u Srbiji, 30. i 31. decembra uz predivnu priču „Medino božićno čudo“!  Medvedić će naučiti da pravo bogatstvo leži u našim srcima, a prava čarolija praznika dolazi kroz ljubav i zajedništvo sa prijateljima i porodicom! Od 11 do 17 časova posetioce očekuju povoljnije cene ulaznica za Matine i Porodični paket, a za najmlađe će biti organizovana praznična crtaonica, uz balone i dosta lepih iznenađenja! U subotu 30.12. u 13.00 časova sa publikom će se družiti glumci koji su dali glasove za sinhronizaciju na srpskom jeziku...

... mala šarmantna Mia Mitić, Dubravko Jovanović, Vladimir Marković Looney, Dana Barbara, Đurđina Radić Djixx, Slaviša Repac, Ognjan Arsenijević, Anja Orelj, Ognjen Drenjanin, Marko Mrđenović, Bojan Hlišć.

Snežne pahuljice, mirisni kolačići i svetlucavi  ukrasi stvaraju savršenu atmosferu na Božićnom sajmu na kojem devojčica Marija otkriva neverovatnu tajnu: na gornjoj polici štanda za lutriju najslađi meda upravo je pomerio glavu i počeo da njuška. Osećajući trenutnu povezanost, Marija ne može da smisli bolju želju za Božić i pokušava da ga osvoji. Međutim, meda ima drugačije planove, sanja o bogatom vlasniku koji može da mu pokaže sve što svet nudi. Kada medu odvedu u ostavu za drva, njegov novi najbolji prijatelj, jež Bocka, pomaže mu da shvati šta je zaista važno u životu... Ulaznice se mogu nabaviti onlajn ili na blagajnama CineStar bioskopa.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..