U četvrtak, 18. maja od 20 časova u Cineplexx bioskopima očekuje vas najnoviji Ladies night događaj uz film „Ponovo ljubav“. Za sve ljubitelje romantičnih komedija stiže prava poslastica sa Prijankom Džoprom Džonas i Semom Hjuanom u glavnim ulogama, a na velikom platnu imaćemo priliku da gledamo i muzičku legendu Selin Dion. Šta ako vas poruka sa nepoznatog broja dovede do ljubavi tvog života? U ovoj romantičnoj komediji, suočena sa gubitkom svog verenika, Mira Rej stalno šalje romantične poruke na broj njegovog starog telefona… ne znajući da je taj broj povezan sa telefonom koji poseduje Rob Berns. Novinar, Rob je očaran iskrenošću u prelepo ispisanim tekstovima.

Kada je dobio zadatak da napiše članak o velikoj zvezdi Selin Dion (koja glumi samu sebe u svojoj prvoj filmskoj ulozi), Rob traži njenu pomoć da pronađe način da lično upozna Miru… i osvoji njeno srce.

Pored sjajne filmske priče i glumaca, za sve posetioce Ladies night događaja pripremili smo i piće dobrodošlice.

Pozivamo vas da nam se pridužite 18. maja u Cineplexx bioskopima i uživate u romantičnoj komediji „Ponovo ljubav“ koja će vas nasmejati do suza.



Ulaznice za Ladies night događaj su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..