transSa velikim zadovoljstvom vam najavljujemo premijeru dugo očekivanog blokbastera "TRANSFORMERSI 3", koja će biti održana u sredu,  29. juna u bioskopu Ster, sa početkom u 20h. Istog dana, ljubitelji bioskopa na otvorenom, imaće priliku da pogledaju ovaj film u bioskopu na Adi, sa početkom u 21h.


Treći nastavak „Transformersa“ od 30. juna stiže i na redovne repertoare naših bioskopa i biće prikazan i u 3D-u!

 

Ovaj spektakularni filmski hit možete pogledati u bioskopima Kolosej, Ster, Tuckwood, Roda, Dom Sindikata, Areni Cineplex (Novi Sad) i Ster Montenegro.
Šaja LaBuf se vraća ulozi Sema Vitvikija u filmu „Transformersi 3“. Kada misteriozni događaj iz zemljine prošlosti izbije u sadašnjost, to će izazvati rat na Zemlji tolikih razmera da sami Transformersi neće moći da nas spasu.

 

Ovaj film, reditelja Majkla Beja otvorio je 33. moskovski međunarodni filmski festival. Gala otvaranje festivala održalo se u Moskvi u bioskopu Puškinski u četvrtak, 23. juna 2011.
U čast premijere filma, Linkin Park je izveo specijalni koncert na otvorenom 23. juna u 21h i to na Crvenom trgu u Moskvi, dok su Kremlj i Saborna crkva Vasilija Blaženog bili u pozadini.
Linkin Park je izveo nekoliko svojih hitova uključujući singl „Iridescent“, pesmu koja se čuje u odjavnoj špici filma „Transformersi 3“.


Šaja LaBuf: „Ovo je najveća premijera u Paramauntovoj istoriji. Vrlo je moguće da je ovo jedna od najvećih premijera svih vremena.“

Majkl Bej: „Mislim da je ovo najbolji od sva tri dela. Ovo je film koji definitivno morate gledati u 3D-u, jer je i snimljen za 3D, svaki kadar.“

Tajris Gibson: „Ovaj film, ova franšiza, uvukla se pod kožu celom svetu.“

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..