Posetioci Heineken Lovefesta, koji se održava od  7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj banji, imaće priliku da u organizaciji Filmskog festivala Slobodna zona pogledaju provokativni dokumenatrni film „Jebanje za spas šuma”, poljskog reditelja Mihala Marčaka. Projekcija filma je zakazana za 6.  avgust,  u 21 čas u kampu Lovefesta.

 

Mihal Marčak snimio je film o nevladinoj organizaciji, sa vrlo provokativnim imenom - Jebanje za spas šuma, koja predstavlja jednu od najneobičnijih eko - aktivističkih organizacija na svetu. Bazirana na ideji da seks može spasiti svet, grupa se bavi produkcijom i prodajom amaterskih erotskih filmova putem interneta, a prikupljeni novac se usmerava kao donacija borbi za zaštitu životne sredine.

 

Tokom festivala, Lovefest i Fond B92 prikupljaće pomoć za obnovu vrtića u Paraćinu. Kupovinom narukvice sa natpisom #floodoflove, na Hippie marketu, u periodu od 19 do 6 sati ujutru, prikupljaju se sredstva za obnovu Predškolske ustanove „Bambi“, u Paraćinu. Narukvice koštaju jedan token - vrednost tokena je 125 dinara.

 

U prilogu mejla možete pronaći više informacija o filmu, kao i fotografije, dok se trejer nalazi ovde

Vidimo se na Heineken Lovefestu!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..