Cinema City internacionalni filmski festival vam premijerno predstavlja film o "sudbini jednog strastvenog čoveka, umetnika i imigranta koji se našao na životnom raskršću" - priču o Milana Mumina, legendarnom frontmenu poznatog novosadskog benda Love Hunters. Film Love Hunter u režiji Nemanje i Branislava Bale imaće premijeru u četvrtak, 26. juna, u glavnoj sali Arena Cineplexa.

 

Film će biti prikazan i pod otvorenim letnjim nebom Amstel Open Air-a u subotu 28. juna, poslednjeg dana festivala.

 

LOVE HUNTERSI UŽIVO NA CINEMA CITY-U - Na Amstel Open Air-u, publika će moći i da uživo čuje Love Hunterse, koji će po završetku filma imati live nastup i tako zatvoriti 7. Cinema City festival.

 

CINEMA CITY PRO: KLJUČNA PITANJA SRPSKE KINEMATOGRAFIJE NA JEDNOM MESTU


Pozivamo zaintresovane da, pod okriljem Cinema City Industry programa, učestvuju u dvodnevnoj seriji konferencija, u Galeriji Matice srpske u Novom Sadu:U sredu, 25. juna održaće se konferecija Nacionalna klasa, sa dve panel diskusije, i to: Diverzitet domaće filmske produkcije i Pristup programu MEDIA.


U saradnji Srpske filmske asocijacije i Cinema City festivala, u četvrtak 26. juna održaće se regionalna konferencija Pripremanje podunavlja za glavnu ulogu u filmovima koja će otvoriti teme od značaja za pitanje snimanja na Dunavu u Srbiji.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..