U subotu, 01. marta u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza će se održati Cineplexx porodični dan uz pretpremijerno prikazivanje animirane 3D avanture „Gospodin Pibodi i Šerman“. Svi posetici bioskopa će imati priliku da učestvuju u tematskim aktivnostima specijalno pripremljenim za njih i da se druže sa ekipom filma koja je pozajmila glas glavnim junacima.

 

Film „Gospodin Pibodi i Šerman“ nam donosi dva potpuno nova lika – Pibodija, najpametnijeg psa na svetu koji govori i dečaka Šermana koga je Pibodi usvojio. Jer, ako dečak može da usvoji psa, zašto pas, pri tome najpametniji pas na svetu, ne bi mogao da usvoji dečaka? Kada se u priču umeša i vremeplov Vejbek, počinje nesvakidašnja avantura najdarovitijeg psa na svetu i malo manje pametnog dečaka na putu kroz istoriju čovečanstva.

 

Glasove glavnim junacima u ovoj porodičnoj avanturi su pozajmili prvak pozorišta „Atelje 212“ Svetislav Bule Goncić i polaznik škole „Bis“ Vasilije Prvulović, čija je mentorka glumica Dušica Novaković. Pored njih dvojice, u sinhronizaciji filma na srpski jezik učestvovali su Radoslav Milenković, Jasmina Avramović, Jadranka Bugarski, Marko Marković, Milan Antonić i Marija Simović iz škole „Bis“.

 

Za sve posetioce bioskopa Cineplexx u periodu od 12h do 18h su pripremljene specijalne tematske aktivnosti. Likovna radionica, slikanje po licu i nagrade za kostimirane posetioce predstavljaju samo deo aktivnosti u Cineplexxu Beograd i Kragujevac. Uz svaku kupljenu kartu za animirani film ,,Gospodin Pibodi i Šerman 3D” posetioci dobijaju na poklon „Mali Politikin Zabavnik“, magazin „Pas“ i vaučer za kupovinu u „Pet centru“.

 

Na repertoaru ove subote će biti i popularni, filmski hitovi „Ćurke na slobodi“, „Zaleđeno kraljevstvo“ 3D i „Lego“ 3D, za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati sniženu cenu karte.

 

Trejler filma „Gospodin Pibodi i Šerman“ možete pogledati na sledećem linku: OVDE

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..