Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se premijera željno iščekivanog epskog spektakla "NOJE" (NOAH) održati u sredu, 26. marta, u Sava Centru, u terminu od 20.30h. Karte za ovaj blokbaster su danas puštene u prodaju, i mogu se kupiti na blagajnama Sava Centra i u Turističko- informativnom centru (Knez Mihailova 5, Robna kuća “Beograd”).


U našoj zemlji, "NOJE" stiže na redovne bioskope repertoare 27. marta, a zanimljiva informacija je da ovaj naslov predstavlja jedan od najvećih filmova u 100-godišnjoj istoriji kompanije Paramount Pictures.

 

Rasel Krou tumači lik Noja u filmu inspirisanom pričom o hrabrosti, požrtvovanju i nadi. Film režira vizionarski reditelj, Daren Aronovski.


Uz Rasela Kroua, sjajnu glumačku ekipu čine i Dženifer Koneli, Ema Votson, Logan Lerman, Rej Vinston i Entoni Hopkins. Očekujte izuzetnu priču sa vrhunskim efektima koja se neizostavno gleda na velikom platnu.

 

„Mašta brojnih generacija doprinela je stvaranju ove epske priče o nadi. Ja se nadam da ću na velikom platnu uspeti da dočaram Nojevu strast i istrajnost“ , kaže reditelj filma, Daren Aronovski.
 
Pogledajte trejler OVDE
 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..