Studentska organizacija BEST Niš trinaesti put organizuje međunarodni letnji akademski kurs. Ovogodišnji kurs nosi naziv "UXperience the Design: Mastering User Experience" i fokusiran je na razvoj veština potrebnih za stvaranje kvalitetnih korisničkih iskustava. Ova oblast dizajna postaje sve važnija u svetu tehnologija, jer se korisničko iskustvo smatra ključnim faktorom za uspeh (ili neuspeh) proizvoda i usluga, što predstavlja vrlo relevantnu i važnu tema, čak i za studente koji se ne bave direktno time. Predavanja će držati stručnjaci iz ove oblasti i kroz brojne praktične zadatke, pružiće svim polaznicima priliku da testiraju novostečeno znanje.

Isplanirali smo da kurs bude zabavan koliko i edukativan, te će domaći učesnici kroz različita kreativna druženja moći da upoznaju studente koji u Niš dolaze sa svih krajeva Evrope, prošire svoje vidike i steknu uspomene koje će pamtiti do kraja života.

Ukoliko si student Univerziteta u Nišu i želiš da se družiš sa ljudima iz inostranstva, vežbaš komunikaciju na engleskom i da pritom učiš o UX-u, ovo je prava prilika za tebe. Događaj će se održati od 23. do 30. jula 2023. godine.

Iskoristi ovu sjajnu priliku da obogatiš sebe novim znanjem i veštinama, a ovo leto nezaboravnim  avanturama. Prijave su otvorene do 16. jula, broj učesnika je ograničen, stoga ne časi časa, nego se prijavi! Nije potrebno predznanje iz ove oblasti da bi aplicirao/la za kurs.

Više informacija o kursu saznaj na sajtu www.course2023.bestnis.rs ili prati naš rad na društvenim mrežama facebook.com/BEST i instagram.com/best_nis.

Ukoliko ima dodatnih pitanja,kontaktirajte nas na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..