U subotu, 6. avgusta, svi posetioci izložbe Belgrade To Bowie, dobijaju razglednicu koju će ispisati na izložbi i ubaciti u BTB sanduče, koje ćemo mi već u ponedeljak odneti u poštu i poslati na željene adrese! Uz razglednicu dobijate i specijalne BTB kartice sa Bouvijev im stihovima, koje mogu da vam posluže kao inspiracija! U terminima 16h i 17h, kroz izložbu vode organizatori i autori izložbe, kao i u nedelju 7. avgusta u terminu od 11h i 12h.

Izložba Belgrade To Bowie, koja je u osnovi velika izložba fotografija svetski poznatog fotografa Brajana Rašića (koji je fotografisao Bouvija od 1983 do 2006. godine) uz značajan doprinos odabranih beogradskih umetnika - Mateja  Petković, Goran Milanović, Željka Mićaović Miljković, Mića Stajčić, Goran Vitanović, Nemanja Jehlička, Svetlana Ninković, Aleksandar Gligorijević, Marko Lađušić, Duško Stefanović, Nino Maljević, Vladimir Vesović - postavljena je u Jugoslovenskoj kinoteci u Uzun Mirkovoj 1, sve do 21. avgusta.

Izložba sadrži i sva Bouvijeva izdanja na vinilima i diskovima i limitiranu seriju suvenira, a svakodnevno u terminu od 19h u Maloj sali Jugoslovenske kinoteke možete polgledati film u kome je Bouvi igrao.

Do kraja izložbe, očekujte bogat program: nagradne igre, tribinu, radionice, strip crtače, muzičke nastupe, promociju zvaničnog kataloga izložbe.

video najava: OVDE

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..