Film "Kruds", sinhronizovana preistorijska avantura, danas je pretpremijerno prikazana u domaćim bioskopima. Veliki broj porodica prisustvovao je ekskluzivnim projekcijama ove uzbudljive sage, a publici u beogradskim bioskopima predstavili su se glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji.


Novo ostvarenje autora filmova "Madagaskar" i "Kako da dresirate svog zmaja" izazvalo je oduševljenje brojnih mališana koji su danas požurili u bioskope kako bi među prvima upoznali nove animirane junake - članove porodice Kruds! Publika je imala prilike i da upozna glumce koji su pozajmili glasove glavnim likovima. Dragan Vujić, Ivana Popović, Đurđija Cvetić, Stevan Piale i Vesna Paštrović danas su se, u popodnevnim časovima, družili sa posetiocima bioskopa "Kolosej", "Cineplexx Delta City" i "Roda Cineplex".


Povodom pretpremijere filma, u Cinema Cafe-u multipleksa "Kolosej" Dečiji klub Narodnog muzeja priredio je radionicu pećinskog slikarstva, u kojoj su učestvovala deca iz Svratišta i Prihvatilišta za decu. Njihovi radovi, koji pokazuju da je radionica uspela da im približi preistorijsku eru u kojoj žive Krudsi, biće izloženi u prostoru multipleksa "Kolosej" narednih sedam dana. Deca su imala prilike i da uživaju u Happy Meal obrocima koje im je obezbedio McDonald's, a u kojima se od 15. marta nalaze igračke junaka filma "Kruds".

<<  Novembar 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Putopisi, Intervjui..