Prva Novosadska rolerijada privući će ljubitelje vožnje rolera iz svih delova Srbije, različitog uzrasta i vozačkog umeća. Ovogodišnja rolerijada održaće se u subotu 13. avgusta na platou između studentskih domova Dr. Slobodan Bajić i Dr. Veljko Vlahović u Novom Sadu.

 

Organizator prve Novosadske rolerijade je Nevladina organizacija „ Space Motion“.
Pravo učešća imaće svi ljubitelji roleranja od 7 do 30 godina , dok će za one malo starije biti organizovana trka zadovoljstva pod imenom „Zarolaj HIV“ koja će biti realizovana uz Dance4Life ekipu i širiti poruku o svesti mladih i AIDS-u.


U okviru ove sportske manifestacije odigraće se šarenolik kulturno-zabavni i muzički program, kao što je performans polaznika škole mladih talenata UMS, javni ćas fitnesa u organizaciji „World class“ fitness centra, javni časovi kapuere i parkura, nastupi poznatih novosadskih didžejeva, i još mnogo toga.


Iako je prva Novosadska rolerijada prvobitno bila najavljena za 30. jul, nepovoljni vremenski uslovi odložili su rolerijadu za 13. Avgust i svi je sa nestrpljenjem iščekuju.
Svi koji su se prijavili za učešće u trkama za 30.jul , ne moraju se ponovo prijavljivati jer njihove prijave i dalje važe, a ukoliko još uvek to niste učinili možete se prijaviti do 12. avgusta u podne putem web sajta rolerijade na web adresi www.nsrolerijada.com

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..