Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da će se premijera urnebesne komedije "LOŠE KOMŠIJE 2" (NEIGHBORS 2) održati u sredu, 18. maja u 20 časova u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center. Karte za premijerno prikazivanje ovog filma puštene su u prodaju, i mogu se kupiti na blagajni ovog bioskopa. Novosadska publika imaće priliku da pogleda ovu komediju istog dana u bioskopu Arena Cineplex.

Obezbedite svoja mesta na vreme i pogledajte među prvima nastavak najpopularnije komedije iz 2014. godine, jer se ovog puta zvezdama iz prvog dela, Setu Rogenu, Zeku Efronu i Rouz Bern, pridružuje i simpatična Kloi Grac-Morec.


Nikolas Stoler ponovo režira film o tome šta se desi kad se roditeljska volja usmeri protiv bliskosti sestrinstva.

Mek (Rogen) i Keli Radner (Bern) treba da dobiju drugo dete i spremni su da naprave konačni prelaz ka zrelom životu: da se presele u predgrađe. Ali taman kad su pomislili da su povratili komšiluk u svoje ruke i da je bezbedno da prodaju kuću, shvataju da se do njih doselilo sestrinstvo, koje je još luđe od Tedija (Efron) i njegovog bratstva.
 
Pošto im je dosadio seksistički i restriktivni školski sistem, neuobičajene devojke iz Kapa Nu odlučile su da otvore kuću u kojoj će moći da rade šta god požele. Kad Šelbi (Morec) i njene sestre, Bet (Kirsi Klemons) i Nora (Bini Feldstin), pronađu savršeno mesto nedaleko od kampusa, neće dozvoliti da ih činjenica da se nalazi u mirnoj ulici spreči da prave neponovljive žurke kakve su pravili i momci.
 
Primorani da se obrate za pomoć jedinom bivšem komšiji koji ima umeće da sredi nove komšinice, Radnerovi će, uz pomoć najboljih prijatelja Džimija i Pole, dovesti harizmatičnog Tedija kao svoje tajno oružje. Ako on uspe da se infiltrira u sestrinstvo i svojim šarmom probije kroz njega, onda će tridesetogodišnjaci rasturiti dom sestrinstva Kapa. Ali ako misle da će njihove komšinice sedeti mirno, onda su ozbiljno potcenili moć mlade genijalnosti i pravog ludila.

Od 19. maja "LOŠE KOMŠIJE" stižu i na redovne bioskopske repertoare.

Trejler filma nalazi se na sledećem linku: ovde

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..