svi-na-pod2Sve popularniji domaći bend Svi na pod! nastupiće kao predgrupa fenomenalom francuskom sastavu AIR 10. februara u Beogradskoj areni. Trenutno najaktuelniji bend na domaćoj sceni predstaviće svoje izrazito slušane pesme koje će se uskoro naći i na njihovom prvencu ovog proleća. Svi na pod! su pažnju najšire javnosti privukli kao prvoplasirani na Jelen Top 10 i MTV Dance Floor top listama!

Svi na pod! se ne određuju stilski, ali u njihovoj muzici čuju indi rok i pop, kao i dab, trip hop ili denshol. Poput savremenih svetskih bendova Svi na pod! koriste prednosti elektronske muzike, ali pre svega su punokrvi svirački bend sastavljen od sedam muzičara na sceni!

Vokale Bojanu Vunturišević i Bojana Petronijevića na gitari prati Ivan Mirković, basista je Ivan Mihajlović, saksofon i flautu svira Jamal Al Kiswani, dok za bubnjevima sedi Goran Savić. Nakon rada u bendu Mravi, osnivač i producent sastava Svi na pod! Petar Rudić sa bendom uživo nastupa iza studijski konfigurisanog laptopa.


Svi na pod uz AIR!



Ovaj popularni beogradski bend u usponu trenutno se nalazi u studiju „Destilerija“ gde snima svoj prvi album koji će se pojaviti najkasnije do proleća ove godine. Na albumu će se naći neke od najzanimljivijih pesama na domaćoj sceni kao što su “Afrikanac iz Beograda”, “Zlato”, “Ušće” ili aktuelna numera “Boogie Woogie” sa kojom su osvojili vrh Jelen Top 10 liste.

Ulaznice za koncert francuskih velikana AIR, holandske zvezde Jane Šra i domaćih heroja Svi na pod! koji će se održati10. februara u Beogradskoj areni, prodaju se na blagajnama Beogradske arene i Bilet Servisa po cenama od 2000, 2500 i 3000 dinara.


<<  Mart 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..