plakat1DJ Food predstavlja termin iza koga stoji nekoliko ljudi, malo više projekata i još više proizvedene muzike u poslednjoj deceniji. Muzički dom Strictly Kev-a je Ninja Tune, jedna od onih kuća koje godinama predstavljaju zonu koja se više nego poštuje kako medju svetskim DJ-evima, tako i medju obrazovanom i klupskom publikom.

 

Ukratko, hip-hop-funky-jazz-scratchychic šurikeni koji ispunjavaju vazduh plesnom energijom. Sa gotovo 25 godina DJ iskustva i više od deset godina serviranja „hrane” za DJ-eve, Ninja Tune i Coldcut-ovu nedeljnu radio emisiju „Solid Steel”, Kev je sada glavni Food-ov miks master. Na svojim ambijent žurkama s početka 90-ih, angažovao je Matt Blacka na svom prvom VJ nastupu, počeo projektovanje ilustracija za Ninja Tune i puštao muziku na 4 deka u klubovima širom sveta. Kev trenutno radi na nizu EP-jeva koji čine najnoviji DJ Food album, zatim na iscrpnom DJ Food website-u (www.djfood.org), pružanju ilustracija za Ninja umetnike poput King Cannibala i predstojećoj proslavi 20 godina labela.

DJ_FOOD_plakatCena karte u pretprodaji 450 RSD u Kulturnom centru GRAD, a na ulazu 600 RSD.


Izlazak portal vas vodi na ovaj event. Poklanjamo vam 2x2 karte. Pošaljite mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa imenom, prezimenom i brojem telefona. Subjekt: DJ Food

<<  Jul 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..