1_exit2Prodaja ulaznica za jedanaesti Exit festival koji će se održati od 8. do 11. jula 2010. godine, počinje u ponedeljak, 7. decembra u 12 časova na internet adresi Gigstix.com. Najbrži posetioci imaće priliku da naruče ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 4990 dinara, što iznosi 55% popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznice od 10 990 dinara.
Kada se naruče i prodaju sve ulaznice po prvoj promotivnoj ceni, ulaznice će moći da se naruče i kupe po drugoj promotivnoj ceni od 6490 dinara. Sve informacije o cenama i načinu kupovine posetioci mogu pronaći na sajtu Exitfest.org.


Kao i svake godine, Exit nagrađuje svoju najverniju publiku dajući im mogućnost da pre svih kupe ulaznice sa popustom od 63%. Posetioci festivala koji već godinama kupuju karte na samom početku prodaje, moći će da kupe ulaznice po ceni od 3990 dinara, 25. novembra, a o tačnom vremenu početka prodaje biće obavešteni putem mejla.

 

Ulaznice za Exit naručuju se putem aplikacije na sajtu Gigstix.com gde se posetioci mogu registrovati tako što će upisati svoju važeću mejl adresu i lozinku po svom izboru. Nakon toga će automatski primiti mejl sa linkom za aktiviranje svog računa za kupovinu.

Od tog trenutka, pomoću mejl adrese i prethodno odabrane lozinke, posetioci će uvek moći da pristupaju svom računu i naručuju ulaznice. Svi oni koji su na sajtu Gigstix.com ranije već otvorili račun za kupovinu ulaznica, moći će da ga koriste i za kupovinu Exit ulaznica. Prilikom prvog naručivanja, potrebno je ispravno uneti tražene podatke o naručiocu ulaznica.  Ulaznica se smatra naručenom samo nakon popunjavanja aplikacije i nakon što kupcima stigne potvrdni mejl, koji sadrži uplatnicu sa instrukcijama za plaćanje. 

Svaki kupac može da naruči maksimalno četiri ulaznice, a rok za uplatu je sedam dana. Kupovina ulaznice se završava tek nakon uplate iznosa, posle čega će kupci dobiti mejl sa .PDF vaučerom, kao dokaz da su ulaznice plaćene. Kupci će biti pravovremeno obavešteni o zameni vaučera za fizičku ulaznicu.

 

Izvor: www.clubbing.rs

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..