tomiZbog dana sahrane Njegove svetosti patrijarha srpskog Pavla, koncert virtuoznog gitariste Tomija Emanuela pomeren je za petak 20. novembra od 20 časova. Umetnik je izrazio svoje saosećanje sa ljudima u Srbiji i odlučio da ne otkaže beogradski koncert, već da ga pomeri za dan unapred. Iako bez mogućnosti za odmor posle beogradskog nastupa, Emanuel će na sledeći koncert u Slovačkoj ipak stići na vreme.

Bez obzira na pomeranje koncerta za dan unapred, i bend Martina O’Konora nastupiće na koncertu Tomija Emanuela 20. novembra u beogradskom Domu sindikata. Ulaznice za koncert Tomija Emanuela i Martin O’Konor benda i dalje se prodaju na blagajnama Doma sindikata i Bilet servisa po cenama od 2400, 1800 i 1200 dinara.

Sve kupljene ulaznice kao i ulaznice koje se još uvek prodaju sa odštampanim prvobitnim datumom za 19. važiće i za petak 20. novembra. U slučaju da neko nije u mogućnosti da dođe na koncert Tomija Emanuela u petak 20. novembra, kupljene ulaznice može da vrati putem poziva na telefon kancelarije „Guitar Art“ festivala 011/2769-840 od 11 do 16 časova ili mejlom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Koncert Tomija Emanuela prvobitno zakazan za četvrtak 19. novembra, biće ipak održan u petak 20. novembra, a organizuje ga „Guitar Art“ festival koji je u februaru 2009. godine ugostio preko 300 muzičara iz više od 20 zemalja sveta među kojima su bili i Enio Morikone, Sting, Visente Amigo i drugi. Jedanaesti po redu „Guitar Art“ festival održaće se u februaru 2010. godine u Beogradu.
<<  Oktobar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..