cocoon2Pre tri godine, frankfurtski klub Cocoon izabran je za najbolji klub na svetu u tradicionalnom izboru MixMaga iz Londona. Od tada trijumfalni pohod na najekskluzivnije planetarne destinacije ne prestaje a Cocoon je sinonim za top clubbing, vrhunsku muziku i vrhunsku atmosferu. Od Frankfurta i desetogodišnje rezidenture na Ibici, preko Sao Paola, Tokija ili Šangaja, Cocoon i njegov harizmatični lider Sven Vath sa svojim gostima privlače hiljade posvećenika elektronske muzike.

Cocoon je na ličnu inicijativu Sven Vatha, nakon njegovog trijumfalnog prvog nastupa u Beogradu u novembru 2007, odlučio da na planetarnu mapu najboljih clubbing destinacija uvrsti i Beograd. Zahvaljujući tome kao i velikom uspehu do sada održanih partija, na kojima su pred beogradskom publikom pored Sven Vatha nastupali Zombie Nation, Jacek Sienkiewicz, Extrawelt, Guy Gerber, Pig'n'Dan, Chris Tietjen, a 20. novembra u, nedavno po najvišim tehničkim standardima obnovljenoj sali DOB-a, prisustvovaćemo novom Cocoon Belgrade party-ju.

Centralni gosti su STEVE BUG, MAURIZIO SCHMITZ i MARTIN BUTTRICH koji ce ovom prilikom izvesti svoj set uživo. Muzika ce biti ispraćena performansom DREAM & DARE tima a lokalna DJ podrška biće Gordan Paunović i Vlada Janjić.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 800 dinara, od 6.11.2009: Blagajna Doma omladine, Bilet servis, IPS prodajna mesta.


COCOON Belgrade party  petak, 20.11.2009. 22h, DOM OMLADINE

STEVE BUG * MARTIN BUTTRICH live * MAURIZIO SHMITZ
Gordan Paunović * Vlada Janjić * Performance by Dream & Dare

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..