Dosta_1Nakon tri godine istraživačkog rada kroz rubriku Scena web magazina Popboks (www.popboks.com), više organizovanih koncerata u okviru serijala SCENA Uživo! i sedam objavljenih debi albuma originalnih domaćih bendova u ediciji “Nova srpska scena”, producentska kuća Digimedia u saradnji sa Domom omladine Beograda organizuje Festival nove domaće muzike na kome će predstaviti bendove koji svojim autentičnim autorskim izrazom ozbiljno menjaju domaću muzičku scenu.

Koncerti će se održati u renoviranoj sali na prvom spratu Domu omladine Beograda (nekadašnji Pogon), trenutno najboljoj koncertnoj sali ove veličine u Beogradu.


Petak, 27. novembar

Keckec (Novi Sad) - http://www.popboks.com/scena/keckec/
Repetitor (Beograd) - http://www.popboks.com/scena/repetitor/
Slaptrap (Novi Sad) - http://www.popboks.com/scena/slaptrap/
Consecration (Beograd) - http://www.popboks.com/scena/consecration/Subota, 28. novembar

Nikad Dosta (Beograd) - http://www.popboks.com/scena/nikaddosta/
Stuttgart Online (Beograd) - http://www.popboks.com/scena/stuttgartonline/
ŽeneKese (Beograd) - http://www.popboks.com/scena/zhenekese/
Iskaz (Pančevo) - http://www.popboks.com/scena/iskaz/

U holu ispred Pogona, pre prvog koncerta i između nastupa bendova, sve prisutne će zabavljati impresivni duo Multietnička Atrakcija (http://www.popboks.com/scena/multietnickaatrakcija/).


U toku je pretprodaja ulaznica koje se mogu kupiti na blagajni Doma omladine Beograda, po ceni od 500 dinara za jednodnevne ulaznice i 800 dinara - komplet za oba dana.

Tokom festivala, cena ulaznica će ostati ista, s tim što će na ulazu neposredno pre početka događaja moći da se kupe samo pojedinačne ulaznice, dok će se kompleti prodavati samo na blagajni Doma Omladine (radno vreme: do 21h).

 

Digimedia je najmlađa kompanija u regionu koja se bavi produkcijom audio, video i web sadržaja. U sklopu kompanije nalazi se i Popboks - najuticajniji web magazin iz oblasti popularne kulture kod nas, kao i jedan od najsavremenijih audio studija u zemlji.
Digimedia je više od studija. Ona je kreativni epicentar u kom ideje razmenjuju domaći muzičari i umetnici svih generacija.

 

www.digimedia.rs/fenodom

 

Izlazak Portal Vas vodi na ovaj događaj! Delimo vam 3x2 karte. Pošaljite nam e-mail sa imenom i brojem telefona na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Subject: FENODOM

<<  Decembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
   

Putopisi, Intervjui..