tube-1Odmah na početku meseca, u petak 06.11, Marko Nastić nam predstavlja svoj ekskluzivni set partija u klubu Tube pod radnim naslovom “Easy Tiger Friday Nights”. Prvo od mnogih gostovanja u okviru ovog serijala biće holandski DJ i producent Tim Wolf, a pored Marka za dekove će od domaćih stručnjaka stati Marko Milosavljević.

 

Očekuje se pregršt dobrog elektro-funka, sa upadicama hip hopa i dobrog house-a. Istu noć, u okviru serijala Live@Tube, slušamo srpsku reinkarnaciju James Brown-a - “Funky Dildo”, a zatim DJ set drugara iz Funky Šljive, uz promociju Gazdine rakije.

 

Sutradan na ozloglašeni petak 13, takođe u Tube-u nastupa nemačka house zvezda Anja Schneider sa etikete Mobilee. Posle legendarnog seta na Exitu, koji se i dan danas prepričava među klaberima, dugo se čekalo na ovu priliku da se čuje u klupskom okruženju. Warm-up set odsviraće Yasin, dok će outro biti prepušten Dejanu Miličeviću.

 

19.10. gupa Naked imaće svoj multimedijalni koncert u Tube-u. Očekuje se kako muzički tako i scenski spektakl, pa je sigurna preporuka ako ste ljubitelj ovog benda.

 

Tube goes Fashion najavljena revija istaknutih ruskih dizajnera, koja će zatim prerasti u žurku na kojoj će nastupiti krem moskovske DJ scene koja ce se odrzati 20 novembra.

 

U Tube-u počinje trodnevni festival nazvan “Rediscover Clubbing “, koji otvara koncert Mistake Mistake-a sa gostujućim nastupima Sevdah Baby-a i MC-a sa Jamajke, dok će u nastavku večeri za gramofone stati DJ Marky iz Brazila, koji će zabavljati ljude do ranih jutarnjih časova.

 

Sutradan, u petak 27.11. iz Engleske stiže Fabric-ova legenda Terry Francis, dok će u subotu 28.11, takođe iz Londona, svoj odličan haus zvuk predstaviti Shapeshifters-i.

<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..