logo-jf09„JobFair 09 – Kreiraj svoju budućnost!“ je najveći projekat koji po peti put zaredom organizuju studentska udruženja Best Beograd (BEST – Board of European Students of Technology) i Istek Beograd (EESTEC - Electrical Engineering STudents' European assoCiation). Mnoge uspešne domaće i strane kompanije i studenti tehničko-tehnoloških fakulteta koji žele da pronadju posao ili da unaprede karijeru okupiće se  2. i 3. novembra 2009. godine u Zgradi tehničkih fakulteta, Bulevar kralja Aleksandra 73.

 

Cilj projekta je da pomogne sadašnjim i budućim mladim inženjerima da se  informišu, edukuju i dođu do zaposlenja ili stručnog usavršavanja u okviru svoje struke. „JobFair – Kreiraj svoju budućnost!“ na najbolji način motiviše naše mlade akademce da ostanu u svojoj zemlji, pružajući im šansu da stečeno znanje primene u nekoj od kompanija koje imaju uspešno i zapaženo poslovanje na tržistu u Srbiji.

 

Studentima će biti omogućeno da za vreme, pre i posle Sajma na jednostavan način ostave svoju biografiju u našoj elektronskoj bazi, koja će biti dostavljena kompanijama učesnicama Sajma.

 

Značaj projekta su prepoznali i podržali Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Privredna komora Srbije, Univerzitet u Beogradu, kao i svih deset tehničko-tehnoloških fakulteta Beogradskog univerziteta, sto je jos jedan bitan pokazatelj sveopste vaznosti jednog ovako velikog projkta kao sto je sajam „JobFair – Kreiraj svoju budućnost!”.

 

Za više informacija posetite sajt www.jobfair.rs.

 

Dođi i kreiraj svoju budućnost!

 

Jubilarni, peti sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta
2. i 3. novembar 2009.
Zgrada Tehničkih fakulteta, Bulevar kralja Aleksandra 73

 

<<  Novembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..