INTELLECT__12_ANNIVERSARY_PARTY_frontIntellect DJ organizacija, kao deo naše klupske scene od momenta njenog nastanka, umnogome je zaslužna za njeno formiranje, razvoj i kontinuirano postavljanje novih standarda. Nastao pre više od jedne decenije, a razvio se zahvaljujući podršci publike, Intellect (u formaciji DJ Aki - Species i DJ Vladica), radi na popularizaciji naše elektronske scene, postavljanju temelja na kojima se spajaju različite kulture i iskustva, a u korak sa Evropom i svetom.

 

Nakon Hallucinogen-a, Vibrasphere-a, Son Kite-a, Atmos-a, Ticon-a, Deedrah-e, D-Nox-a & Beckers-a, Krome Angles-a  i niza drugih velikih svetskih imena predstavljenih domaćoj publici, ovu godišnjicu Intellect proslavlja uz gostovanje interplanetarne legende!

DINO PSARAS, rođen u Brighton-u, prvi “Dragonfly” DJ, čovek koji je objavio prvo izdanje za “Perfecto Fluoro” label, član “Cydonia-e” i “Ayuhusca-e”.
I jedan od trojice srebrnih anđela!

“Njegov prvi album „Concept in Dance" dobio je ime po klubu u kome je vrteo muziku, a gde su dolazila najveća imena engleske muzičke scene. Juno Reactor, Simon Foster bili su redovni gosti. Kao i umetnici poput Andy Warhol-a. Puštala se i slušala muzika koju nigde drugde na svetu niste mogli da čujete. Najbolje stvari od najboljih umetnika, pre nego bi se izdale za javnost, imale su tamo svoje premijere. Fascinantan osećaj! I vreme za pamćenje! Po tom klubu nazvao je svoj prvi album „Concept in Dance", koji se prodao u više od 70,000 primeraka. Cifra koja je za trance produkciju u tom trenutku bila – utopija! Prvi album je uvek taj koji se pamti, ali za njega je to bilo tako, i još malo više...”

TRAŽI SE: novi član Ultra Groove Rec Labela-a! Ukoliko ste mladi, bavite se produkcijom elektronske muzike, a potrebna vam je podrška, spremni ste da ponudite svetu potpuno svež, autentičan i inovativan zvuk, ovaj konkurs je za vas! Propozicije: radove u wav formatu, narezane za CD-u, doneti na INTELLECT 12 ANNIVERSARY PARTY (17. oktobar, SKC). Radove predati na Ultra Groove Rec pultu!

Izložba Ultra Groove Rec label-a: 3D animacije i printovi
17. Oktobar 2009. godine, od 22h, Hol Studentskog kulturnog centra


Pretprodaja karata:
Lokacija:
BLAGAJNA SKC-a!
EVENTIM (Beograd i svi veći gradovi i Srbije)!
Cena: 750 din (trenutna pretprodajna cena)


Izlazak portal u saradnji sa organizatorom Vas vodi na ovaj događaj! Delimo vam 3x2 karte. Pošaljite nam e-mail na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa imenom, prezimenom i brojem telefona. Subject: Intellect 12 B-Day.

<<  Septembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
    

Putopisi, Intervjui..