novi_logo_memoObaveštavamo vas da će se 11. po redu regionalni muzički festival Trenchtown od 29. aprila do 1. maja održati (kao i prethodnih godina) u fenomenalnom prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića.


Predstavićemo vam i ove godine na dve bine najinteresantnije domaće i regionalne bendove, kao i aktuelne DJ-eve. Očekuje vas i veoma zanimljiv prateći program.

Svašta nešto imaćemo novo za vas, ali jedno vam garantujemo da se neće promeniti – opuštena Trench atmosfera tokom dana i već od ranog popodneva žurka koja će trajati do ranih jutarnjih časova.

Tokom dana možete se izležavati na prolećnom suncu ili učestvovati u povremenim sportskim aktivnostima naših kampera, pratiti interesantan dnevni kulturni program i uživati u tradicionalnoj vojvođanskoj kuhinji, a već od ranog popodneva kreće muzički program koji će svakog dana trajati skoro 16 sati!

Kamp, koji se nalazi u okviru festivalskog prostora, je prošle godine bio dupke pun – imali smo čak 700 šatora, a već se uveliko spremamo da ove godine primimo rekordan broj kampera iz Srbije i celog regiona.

Spremite se za tri dana najzabavnije šume na svetu!

Uskoro možete očekivati više informacija o izvođačima i prodaji ulaznica.

Prošlogodišnji, deseti po redu regionalni muzički festival Trenchtown, posetilo je za tri dana oko 11.000 ljudi. Odlične koncerte održali su Veliki Prezir, Obojeni Program, Irie Maffia, Lollobrigida, Sunshine, Darkwood Dub, Psihomodo Pop, Prti Bee Gee, Irie FM, Stuttgart Online, Autopark… a super žurke svojim DJ nastupima priredili Filtercutter, Thunderloops, DJ Necone i nekoliko reggae Sound Systema.

Festival i ove godine organizuje FOKUS Fondacija iz Subotice (www.fokus-su.rs).

Osetite delić atmosfere prošlogodišnjeg Trenchtown festivala, posetite video sekciju - http://www.trenchtown.org/trench-media/trench-video ili galeriju fotografija na http://www.trenchtown.org/trench-media/trench-galerija/2010
<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..