FRONTNakon uspešnog gostovanja Cristiana Varele u Studentskom kulturnom centru i serijala pokrenutog u beogradskom klubu „Energija“ (koji na jednom mestu okuplja najbolje producente regiona), Lucky records i Funky Criminimalz, u saradnji za MTV-jem, predstavljaju Vam nastup BEN SIMS-a, koji je zbog svoje energičnosti i impresivnog umeća, postao jedan od omiljnih DJ-eva domaće publike.

BEN SIMS jedan je od onih muzičara koji poseduju nesvakidašnju svestranost.  Istovremeno je odličan producent, talentovani kompozitor, cenjeni remikser, vlasnik izdavačkih kuća i jedan najtraženijih disk džokeja današnjice. Ovaj rođeni Londonac, nemerljivog talenta, tokom svoje dugogodišnje karijere pridobio je epitete vrhunskog majstora na tri i četiri gramofona, prozvali su ga „the human ableton“ i   „čovekom mašinom“.

Počeo je karijeru onda, kada mnogi od nas još uvek nisu znali šta je to „plesna elektronska muzika“. Već skoro dve decenije predstavlja jedan od najvećih izvoznih proizvoda Velike Britanije, kao jedan od najtraženijih producenata, konstantno u samom vrhu njene muzičke scene.

Njegovi mnogobrojni ljubitelji i fanovi, počeli su ga ceniti i pratiti još od prvih izdanja, 12'' vinila, objavljenih za „Theory“ lejbl. Bio je deo rukovodstva čak devet muzičkih izdavačkih kuća, od kojih par posluju i danas (Theory, Killabite, Hardgroove, Native, Ingoma, Symbolism, Assembly, KB Records inc, Split Music), a koje su nam, svaka na ponaosob, ponudile osobene i karakteristične stilove, od groovy i funky tehna i hausa (kakvi su i njegovi setovi danas), do tribal zvuka i melodične plesne elektronike.

Njegov rad, stekao je priznanje svetskih top producenata (Derrick May, Kevin Saunderson, Jeff Mills, Rolando, Carl Cox...), istovremeno njegovih ličnih heroja u profesiji kojom se bavi. DJ Rush, Joey Beltram, Dave Clarke, Umek, Luke Slater, Sven Vath, Richie Hawtin, samo su neka od imena, za koje je radio na stotine remiksa.

Njegova izdanja „Killabyte EP“, „Manipulated” & „Remanipulated”, „User 001 EP“, ušla su u anale elektronike, kao i nezaboravni miksevi u kojima spaja funk i druge uticaje crnačke muzike, uz istovremeno odavanje počasti klasicima tehna i hausa, detrotskog i čikaskog zvuka.

Poslednjih deset godina, Sims se nesprestano nalazi na turneji, praveći vrhunske zabave u legendarnim i najboljim svetskim klubovima i na najvećim festivalima (Liquid room, Tokyo, Sonar, Barcelona, Limelight. NYC, Rex, Paris, Zouk, Singapore, I love Techno, Gent, Tresor, Berlin, Awakenings), prezentujući publici energično i vešto, svoju „magiju“ na četiri deka!

Značajne su i vredne pomena njegove skorašnje saradnje sa Tony Andersonom i Paul Macom, zajednički impresivni nastupi sa Mark Broomom na šest gramofona, u kojima je objedinjeno sve najbolje sto elektronska muzika današnjice može da ponudi, od vrhunskog  tehna, preko fanka i plesnog diska.

„Pogrešno je držati se stalno istog kruga inspiracija u kome se elektronska muzika kreće. Žanrovi uvek imaju svoj zlatni period, koji se više nikad neće ponoviti, neophodno je krenuti u njihovo smelije redefinisanje. Moj put napred, podrazumeva gledanje jednim okom u prošlost.“
Ben Sims

Uz Simsa iste večeri nasupaju, između ostalih, Dejan Milicević & Speedy, u okviru zajedničkog „back to back“ seta. Dejan trenutno prolazi kroz buran i veoma uspešan period svoje karijere, sa stalnim nastupima u inostranstvu, od Barselone, preko Austrije, Belgije i Italije. Očekujte zvuk prepoznatljiv za njega ove sezone, jako eklektičan, plesni i melodičan tech-house sa dosta vokala. Speedy je mladi domaći producent i jedan od osnivača Lucky records izdavačke kuće, koji stiče sve veće iskustvo, radeći rame uz rame sa svetskim zvezdama poput Varele i Petra Dundova. Uz njih, nastupiće i Goran Isić , Phill Dirty & Predrag Janus („back to back“).


{youtube}Fce9bNReyGM&feature{/youtube}



MTV, Lucky records & Funky Criminimalz Vam predstavljaju:
„LUCKY RECORDS SHOWCASE“
Petak, 11. Mart 2011.
brod „KOLOS“

BEN SIMS
(Ingoma, Theory) London UK

Dejan Milicević & Speedy
(Lucky, Recon, Burn DJ Team) - (Lucky, Night Light, Funky Criminmalz)

Goran Isić
(Lucky, Vezotonik, Funky Criminimalz)

Phill Dirty & Predrag Janus
(Lucky, Dirty Cover, Funky Criminimalz)- (Funky Criminimalz)

PRODAJA KARATA POČINJE 01. FEBRUARA 2011.
Cena do 15. februara 2011. – 650 din
Cena od 15. februara do 01. marta 2011. – 850 din
VIP karte – 1500din

PRETPRODAJNA MESTA:
Blagajna Doma omladine
Prodajna mesta Evntima (www.eventim.rs)

PRODAJA KARATA U OSTALIM GRADOVIMA U SRBIJI:
Novi Sad: 0655471965
Subotica: 0646166343
Niš: 0616112672i 0652252488
Smederevo: 0642592789
Kraljevo: 0645696464

INFO TELEFON: 0641845807


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..