trance_balkan_desorganisation_-_photoKoncertna promocija ploče “Standard Progressive” (Exit Music & Odličan hrcak) grupe TranceBalkan Desorganisation održaće se u subotu, 12.februara u Gun Clubu. Kao gost, nastupiće beogradski bend Kill Me Laser.

Trance Balkan Desorganisation je spoj dve generacije muzičara iz Novog Sada: blues pankera i elektronskih hiphopera sa ciljem stvaranja nečeg novog i različitog. Oni uspevaju da u isto vreme budu i odmereni i progresivni, da spoje veliku količinu elektronike i očiglednu isplaniranost svakog detalja sa sirovošću običnog bubnja i distorzirane bas gitare, ukrštajući hip hop i breakbeat sa jedne strane, sa pankom, bluzom i fankom sa druge.

Prvi album pomenutog benda „Standard Progressive", a 11. koji nosi Exit online etiketu objavljen je na sajtu www.exitmusic.tv. Album je sniman u novosadskom studiju „DoReMi" tokom 2009. i 2010. godine. Produkciju albuma potpisuju članovi benda Bebec i Špira. Album sadrži 17 numera na engleskom jeziku. Kao veliki uticaj na stvaranje ovog albuma članovi benda su naveli kultnu novosadsku grupu Boye.

Tekstovi su angažovani ali svedeni, u funkciji animacije publike, a svirka žestoka i ritmična. Rezultat je pametna muzika uz koju se u isto vreme može i igrati.


Četvorka koja čini ovaj bend je:
Cina (Obojeni Program) – bubnjevi
Špira (ex Hain Teny) - vokal, efx, perkusije
Bebec (Boye) - bas, vokal, gitara 
Dj Dee (Hain Teny).

Pridruženi član je Miša Romić (Obojeni Program) koji je zadužen za ton.


Cena karte je 200 dinara do 23h, a posle 23h 300 dinara.

Vrata kluba se otvaraju u 22:30h.

 

Gun Club i Izlazak Portal vam ove nedelje poklanjaju 3x2 karte za Trance Balkan Desorganisation. Ime, prezime i br. pošaljite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..