bekspPred nastup zvezde veceri, Eric-a Prydz-a, Sebjak ce se pobrinuti za zagrevanje atmosfere na desetom „Beck’sperience-u“ koji ce se odrzati 12. marta u Belexpocentru!


Prepoznatljiv po jedinstvenom stilu kombinovanja tek hausa sa haus muzikom, Sebjak je stekao slavu za di-dzej pultovima u nocnim klubovima Stokholma ali i u klubovima sirom Evrope. Ovaj mladi producent je vec neko vreme veoma trazeno ime u Svedskoj, nastupao je sa zvezdama kao sto su: Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingross, Laidback Luke, Bob Sinclair i AN21.

Za „Beck’sperience“ publiku Sebjak ce izvesti i tek objavljen singl „Pump Up The Volume“ , snimljen u saradnji sa Ricardom Grejom (Richard Grey) koji je izazvao potpuno odusevljenje u „Pacha Ibiza“ i privukao paznju najboljih di-dzejeva kao sto su: Erick Morillo, Tiesto i David Guetta. Sebjakov remiks pesme „Crimson Sun“ izbio je na vrh liste „Progressive Beatport“.

Vrhunac atmosfere na desetom „Beck’sperience-u“ ocekuje se za novi singl Eric-a Prydz-a, „Niton“ koji se sada nalazi i na A playlisti BBC radija. Zanimljivo je da je ovo drugi veliki uspeh novog singla nakon osvajanja samog vrha britanske „MTV Dancefloor“ liste i to pre zvanicnog objavljivanja singla, zakazanog za 06. februar.

Prvi „Beck’spreince” u 2011. godini nam pored Eric-a Prydz-a, trenutno jednog od najvecih i aktuelnih di-dzej zvezda, dovodi jos jedno veliko ime,  Sander-a Kleinenberg-a.

Karte za deseti „Beck’sperience“ su vec u prodaji, po ceni od 1.600 dinara, a mogu se kupiti na prodajnim mestima Bilet Servisa, Card Service- a, Eventim-a, Doma Omladine i Gigstix-a u Novom Sadu.

„Beck'sperience“ je tokom proteklih godina domacoj publici pruzao uvek vrhunska imena iz sveta elektronske i klupske muzike kao sto su Sven Väth, Laurent Garnier  i Tiga. Nastup „The Chemical Brothers“ zapamcen je kao jedan od najvecih muzickih dogadjaja u proteklih nekoliko godina, dok nam je deveti „Beck’sperience“ u Beogradsku arenu doveo „Massive Attack“!

Beck’sperience sezona 2011. pocinje!



{youtube}D61_s66SwwM{/youtube}


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..