0LUCKY RECORDS SHOW CASE, smotra elektronske muzike koju organizuje grupa entuzijasta, okupljena oko „Lucky records“ izdavačke kuće, a u saradnji sa klubom „Energija“, stigla je do svog trećeg izdanja!

 

Ljubitelji moderne, plesne elektronike, biće u prilici da u petak, 04. februara, uživaju u nastupu glavnog, najavljenog gosta, VEZTAX-a, disk džokeja koji je obišao gotovo celu kuglu i zaslužnog za organizovanje niza legendarnih zabava u Sloveniji i Hrvatskoj!

VEZTAX je na sceni od ranih 90-tih godina, kada je DJ profesiji pristupio sa velikim entuzijazmom. Njegova sjajna DJ veština, u kombinaciji sa odličnim izborom ploća, ubrzo ga odvode u klubove i na festivale širom Evrope. Nastupao je sa vrhunskim imenima, kao sto su Carl Cox, Umek, Luke Slater, DJ Rush, Jeff Mills, Valentino Kanzyani.

Iako se dokazao kao sjajan mastor na velikim i masovnim dešavanjima, kaže da lično više voli male, intimnije prostore za nastup. Uvek je bio pripadnik onih muzičara koji jasno biraju „svoj put“, pre nego da prate slepo gomilu.

Njegovo ime danas je pravi sinonim za energičan DJ nastup. Imao je tu čast da svojim setovima otvori koncerte grupa Placebo i Depeche mode u Sloveniji, što svedoči o tome koliko je uspešan u svojoj profesiji.

Vlasnik je dve izdavačke kuće, „Vezotonik“, dobro pozicionirane techno etikete, kao i „Glorio Music“, koja služi kao platforma za njegove eksperimentalnije projekte. Nastupajući pod imenom „Veztax“, ali i pod svojim alter egom „Glorio Veztacci“, jedno je nesumljivo: on nam uvek donosi energičan, poletan, techno i house zvuk, ne robujuci nijednom brendu ili trendu u muzičkoj industriji!

 

{youtube}kEEx_4yZm-I{/youtube}

Više informacija o izvođačima pronađite na:
Veztax
http://www.myspace.com/djveztax
Nikola Majdanovic
http://www.facebook.com/nikolamajdanovic
Speedy
http://www.myspace.com/funkycriminimalz
http://www.myspace.com/luckyluckylightrecords http://soundcloud.com/lucky-records
Goran Isić
http://www.myspace.com/funkycriminimalz
http://www.myspace.com/luckyluckylightrecords http://soundcloud.com/lucky-records
Phill Dirty
http://www.myspace.com/phillextremepower
http://soundcloud.com/hydeandsick

 

INSIDE1

 

U sardnji sa organizatorom, Izlazak vam poklanja 5x2 karte za Veztax-a! Ime,prezime i br. pošaljite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Naslov: Veztax


INFO TELEFON: 063/8846155     
Klub ENEGRIJA FACEBOOK PROFILE: klubenergija
Klub ENEGRIJA FACEBOOK GROUP: klub energija

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..