Sander_Kleinenberg_6Pored zvezde večeri, Eric-a Prydz-a, (Erik Pric) u okviru desete „Beck’sperince“ žurke koja ce se odrzati 12. marta u Beoexpo centru, nastupiće senzacionalni holandski di-dzej i producent, Sander Kleinenberg, ciji se fenomenalni nastupi dugo prepričavaju.

Sander Kleinenberg, vise od dvadeset godina „superstar“ mnogih festivala sirom sveta, nalazi se na samom vrhu svetske elektronske muzicke scene. Daleko je ispred svojih kolega u spajanju video slika i drugih vizuelnih sadrzaja u svojim „VDJ“ nastupima koji  pruzaju nezaboravan nocni provod,  pa samim tim nije ni cudo da ga je Pioneer izabrao kao promotera i zvanicnog ’test vozaca’ za svoju profesionalnu liniju CD i DVD opreme.

Na ovogodisnjem „Beksperience-u“ Beogradjani ce moci da se uvere da je Sander izgradio medjunarodni ugled na sposobnosti da stvori sjajnu atmosferu uz jedinstveno vizuelno iskustvo, kao i da osete delic atmosfere „Pacha-e“ i  njegovih cuvenih zurki „Pure Pacha Ibiza“ a i da cuju po nesto od materijala sa Sanderovog novog albuma na kojem se kao gost pojavljuje i Jamme Cullum. Za ljubitelje starijeg Sanderovog rada, sigurno ce tu biti i poneka od ranih numera a mozda bas i remiksi koje je radio za Justin Timberlake-a, Janet Jackson ili Eurithmics.

Posle Beograda, Sander ce nastaviti da odusevljava publiku u poznatim klubovima „Ministry of Sound“ u Londonu i „Avalon“ u Los Andjelesu, kao i na festivalima „Creamfields“, „Global Gatherings“ u Velikoj Britaniji, Kijevu i Poljskoj i na „Glastonbury“ festivalu.

{youtube}qZxsYyzgP5k{/youtube}


Zanimljivo je da je“ Beck’sperience“ drugi nastup Eric-a Prydz-a u okviru njegove svetske turneje koja pocinje 07. marta nastupom u Moskvi. Ovaj cuveni svedski di-dzej je nedavno postao otac zbog cega je odlucio da  prva dva meseca provede van bine. Prydz koji je ljubitelje elektronskog zvuka zauvek osvojio hitovima „Call on  me“ i „Pjanoo“, najavljenim albumom i novim singlom „Niton” (Razlog) koji treba da izadje u februaru, vraca se „main stream“ tokovima.

Prodaja karata za deseti „Beck’sperience“ pocinje u ponedeljak, 24. januara. Po ceni od 1600 dinara ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Bilet Servisa, Card Service-a, Eventim-a, Doma Omladine i Gigstix-a (Novi Sad).

Beck'sperience“ je tokom proteklih godina domacoj publici pruzao uvek vrhunska imena iz sveta elektronske i klupske muzike kao sto su Sven Väth, Laurent Garnier  i Tiga. Nastup „The Chemical Brothers“ zapamcen je kao jedan od najvecih muzickih dogadjaja u proteklih nekoliko godina, dok nam je deveti „Beck’sperience“ u Beogradsku arenu doveo „Massive Attack“!


Beck’sperience sezona 2011. pocinje!


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..