sae2SAE Institut, najveći svetski privatni fakultet za audio produkciju, filmsku produkciju, 3D animaciju, kao i multimediju & web, u četvrtak, 21.10.2010. godine svečano je otvorio vrata svojih prostorija u Beogradu.

Ovom prilikom, u Čika Ljubinoj 8. upriličen je VIP koktel, gde su posetioci imali priliku da se upoznaju sa čelnim ljudima SAE International grupe, kao I vrhunskim profesorskim kadrom SAE instituta u Beogradu. Posle pića dobrodošlice, posetiocima se obratio Romy Hawatt, direktor SAE grupe:

“Drago nam je što možemo da Vam poželimo dobrodošlicu na Sae Institut u Beogradu . Novi ogranak Sae Instituta u Beogradu svim našim budućim polaznicima pruža jedinstvenu mogućnost studiranja po svetskim standardima, kao I najsavremenije obrazovanje u oblasti digitalnih medija. Očekujemo da Beograd postane naš regionalni obrazovni centar u jugoistočnoj Evropi . Srbija, sa svojom mladom i talentovanom populacijom treba da krene da zaista proučava i uči jezik kreativnih medija, da razume kako da privuče publiku koristeći sinergiju koja postoji izmedju različitih segmenta tržišta, usavrši veštine proizvodnje sadržaja i da za to uzme deo tog velikog kolača koji se odnosi na medije i komunikacije , ne samo lokalno nego i internacionalno...Iskeno verujemo da ćemo prisustvom SAE Instituta u Srbiji doprineti podizanju standarda medijske industrije kroz najsavremenije obrazovanje I osposobljavanje profesionalnih kadrova. ”

U prisustvu velikog broja poznatih ličnosti iz javnog i kulturnog života srpske prestonice, Romi Hawatt je na simboličan način , klikom na miš , svečano označio početak rada SAE Instituta u Beogradu. Po završetku svečanog otvaranja posetioci su imali prilike da vide najsavremeniju opremu , kao I da se informišu o svetskim trendovima obrazovanja u oblasti digitalnih medija i inovativnim , specijalizovenim programima SAE Instituta.

SAE Beograd radiće punim kapacitetom, uključujući niz redovnih i vanrednih studija i kurseva na četiri smera, akreditovanih od strane londonskog Middlesex University. Nova škola će se pridružiti impresivnoj mreži 56 gradova u kojima SAE Institut trenutno radi, uključujući London, Njujork, Berlin, Minhen, Pariz, Milano, Istanbul, Madrid, Atina, Sidnej, Dubai, Los Andjeles , Singapur itd.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..