jobZadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će se 1. i 2. novembra ove godine, šesti put zaredom, održati sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta „JobFair 10 - Kreiraj svoju budućnost!“.


Organizatori ovog događaja, Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek Beograd (engl. EESTEC) i Udruženje studenata tehnike Evrope - Best Beograd, su neprofitne i apolitične organizacije u čijem radu učestvuju studenti na volonterskoj bazi.


Svih ovih godina vođeni smo istim ciljem, da sadašnjim i budućim mladim inženjerima pomognemo da dođu do željenog posla ili prilike za stručno usavršavanje, a kompanijama ponudimo najkvalitetniji kadar koji naša zemlja ima. Povezujući studente sa kompanijama u Srbiji, „JobFair 10 - Kreiraj svoju budućnost!" aktivno pomaže u sprečavanju „odliva mozgova“ i doprinosi smanjenju nezaposlenosti među mladima.

Studenti će imati priliku da putem anketa i neposrednog razgovora sa predstavnicima kompanija
saznaju više o otvorenim radnim mestima i ponudama za stručnu praksu. Takođe, biće im
omogućeno da ostave lične i profesionalne podatke (CV) u elektronskoj bazi biografija koja će biti dostavljena kompanijama učesnicama Sajma. Kao i proteklih godina, planirana su brojna predavanja, tribine i treninzi koji će studentima pomoći da efikasnije predstave svoje kvalitete poslodavcima.


Ove godine Sajam će po prvi put imati nacionalni karakter, tako da će i studenti Univerziteta u
Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, imati priliku da posete Sajam, ostave podatke u bazi biografija i predstave se kompanijama.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..