14th-web-frontPoslednjih 14 godina, prve subote u julu, tradicionalno priređujemo rođendanski party Dj organizacije XperimenT. Od 1996 godine, kada smo napravili prvi open air event pod tim imenom, trance scena u Srbiji konsantno napreduje. Veliki broj klupskih svirki, organizacija koncerata, gostovanja na masovnim eventima kao i klub iza koga stojimo od 2006 godine, deo su muzičke scene u našoj zemlji.



Kao i prethodnih godina, sa Vama će na rođendanskoj zabavi biti Dj-evi iz XperimenT organizacije: DJ Buca, DJ Stole & DJ Max. Ono što je specifično za svaki naš B-Day party je da se u našim DJ setovima može čuti retrospektiva muzičkih izdanja u prethodnoj godini kroz ceo spektar progressive & trance produkcije kao i predstavljanje novih muzičkih izdanja aktuelnih artista.

Promotivne aktivnosti vezane za ovaj događaj su uveliko u toku. Na beogradskim radio stanicama, u štampanim izdanjima, internet portalima, XperimenT mailing listi i na socijalnim mrežama na kojima imamo profile možete doći do besplatnih karata za rođendanski event.

Karte su u prodaji na blagajnama Eventim-a kao i u Bilet servisu na Trgu Republike po početnoj ceni od 450 dinara.

Više informacija, naše DJ setove spremne na download stranici, kao i kontak sa našom organizacijom možete dobiti na dole navedenim internet adresama i broju telefona. !!! Vidimo se na XperimenT Birthday Party-u !!!

 

Facebook group XperimenT

www.myspace.com/clubxlagoom

www.xperiment.info

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

+ 381.62.423.423

 

14 godina XperimenT organizacije

Circle of Time Party
Subota, o3.o7.2o1o. Beograd, Bašta Sava Centra od 23.ooh

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..