pogledaj-me-fly_2Rezultatima glasanja žirija 15. juna i zvanično je završen takmičarski deo prvog festivala kratkih internet filmova, Pogledaj me. U sastavu Goran Petković (Državni sekretar za turizam), Ivana Kovacević (Drzavni sekretar za omladinu), dr Miloš Babić, (profesor filma i medija), dr Sergej Ostojić (profesor sporta) i Goran Tomka (direktor festivala), žiri je odlučio da se filmovi “Element”, “10 načina kako pojesti kuglicu” i “Porodično razgibavanje” pridruže pobedničkom filmu “Kada misliš da si sasvim sam”, koji je publika izabrala kao najzanimljiviji.

Na sajtu pogledajme.net možete videti sve, pa i pobedničke filmove, a svečano dodeljivanje nagrada zakazano je za utorak, 29. jun u Kulturnom Centru GRAD (Braće Krsmanovića 4, Beograd) sa početkom u 20 časova. Uz članove žirija koji će govoriti kako o samom festivalu, tako i o svojim odlukama, gostima će se na koktelu obratiti i organizatori festivala iz Fakulteta za sport i turizam, tims. i AlterNacije. Ono što je vrlo ohrabrujuće, na završnom događaju biće reči i o narednom festivalu, ali i o dokumentarnom filmu koji æe zaokružiti priču o prvom Pogledaj me.

Nakon kratkog prikaza filmova koji su obelezili festival, zabava će se sa koktel dodele prebaciti na dance floor, gde će nas sačekati Gregor iz ekipe AlterDJs i jedna od promoterki festivala, Tijana Todorović, u DJ-ing krugovima poznata kao Tijana T.

Ovim putem organizatori pozivaju sve zainteresovane da prisustvuju događaju, iznesu svoj stav o ovogodišnjem takmičenju, kao i da predlože svoje ideje o narednim festivalima. S obzirom na radni dan, kašnjenje nije preporučljivo.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..