Velika nam je čast i zadovoljstvo da Vas pozovemo u ponedeljak, 16. decembra od 20h u UK Parobrod (Kapetan Mišina 6a), na otvaranje samostalne izložbe “PUN K.”, Nikole Puzigaće. Nikola Puzigaća posle mnogo godina organizuje samostalnu izložbu u Ustanovi  kulture  Parobrod u Beogradu, na kojoj su predstavljeni mahom posteri i još neka iznenađenja.

 

Njegova duhovita, ironična grafička rešenja obožavana su, pregledana i podeljena na internetu stotinama puta. Reč, životnu situaciju, poznatu ličnost ili film predstaviće iz druge, kritične perspektive, bez ikakvog ustručavanja. Odlučio je da obavlja svoj posao u službi  društva i kulture, a u borbi za promenu sveta, za početak, makar svačijeg intimnog mikrosveta.

 

Nikola Puzigaća je grafički dizajner rodom iz Kikinde, a trenutno živi i radi u Beogradu. Više desetina kompanija širom Evrope, Amerike, Australije, pa čak i Afrike nose njegov vizuelni identitet. Pobednik je na više domaćih i medjunarodnih dizajnerskih takmičenja. Mnogo kreativnost, ideja i humora, sastavni su deo njegovih sjajnih radova.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..