Inspirisana višegodišnjim iskustvom u svetu modnog dizajna, modna kreatorka Jasmina Marković, odlučila se za otvaranje jedinstvene koncept radnje „Galerija dizajnera“. Svečano otvaranje ove koncept radnje će se održati 01.novembra sa početkom od 18 časova u tržnom centru „Millennium“ .

 

“Galerija dizajnera” predstavlja nesvakidašnju koncept radnju koje mladim modnim dizajnerima pruža podršku i priliku da se njihove modne kolekcije odevnih komada i aksesoara predstave ljubiteljima mode, dok kupcima pruža veliku ponudu različitih dizajniranih komada na jednom mestu.

 

Tržni centar Millennium će od ove jeseni postati mesto gde će svi ljubitelji unikatnog stvaralaštva imati prilike da vide originalne kreacije iz oblasti modnog dizajna i primenjene umetnosti. Više od deset odabranih modnih dizajnera prikazaće posetiocima svoje najnovije kreacije. Manekenke će biti odevene u kreacije Marka Krstića, Branke Ćaćić, domaćeg modnog brenda “Decide”,Marije Poguberove i Jasmine Marković. Modele će krasiti unikatan nakit,,Svet staklenih perli” Ksenije Djurice, raskošne ogrlice od poludragog kamenja ,,Lola  nakit” Miljane Bulović i ručno oslikane torbice i novčanici “WaWaWoom design” Aleksandre Petrović. Dizajneri i modne bolgerke će davati stilske savete posetiocima.

 

,,Galerija je nastala kao odgovor na serijsku proizvodnju, cilj nam je da promovišemo talentovane dizajnere i da omogućimo posetiocima da naglase svoju individualnost sa pravim modnim izborima.“ –izjavila je povodom otvaranja Jasmina Marković, i dodala da mogućnost da izlože i prodaju svoje kreacije u ovoj koncept radnji, imaju svi mladi dizajneri iz Srbije, a interesovanje vlada i u zemljama regiona, tako da se do Nove godine očekuje i nekoliko dizajnera iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, kao i Crne Gore.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..