DIZAJN NA BALKANSKI NAČIN - Pozivamo vas da nam se pridružite u sredu, 11. septembra, u 20 časova u bašti Mikser House-a na predstavljanju koncepta balkanskog brenda ruKom i njihove nove kolekcije kanvas torbi, kravata, dekorativnih stikera za zid. Posle Sarajeva i Los Anđelesa, beogradska publika će imati priliku da se prvi put bliže upozna sa idejom koja se krije iza unikatnih proizvoda pod etiketom ruKom, koji su ručno pravljeni u maloj porodičnoj manufakturi.

 

RuKom tim se bavi osmišljavanjem i proizvodnjom nesesera, torbi, kravata, broševa, rajfova i stikera, specifičnog dizajna, koje kreiraju sa mnogo mašte, ljubavi a, pre svega, vodeći računa o kvalitetu.


U bašti Mikser House-a, imaćete priliku da iz prve ruke, od dizajnerki koje su osmislile brend ruKom saznate sve o njegovoj filozofiji i njihovim dosadašnjim iskustvima u svetu dizajna, a ključna tačka večeri biće nesvakidašnji modni performans.

 

Prisutne očekuju i brojna iznenađenja i pokloni iz nove kolekcije. Dizajnerke će pokloniti po jednu torbu, kravatu i stiker sa citatima koje je osmislio Marko Radovanac, kolumnista i kreativac.

 

www.rukom.net
www.facebook.com/rukomnet

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..