Zadovoljstvo mi je da Vas obavestim da je za uspeh trenutno najgledanijeg TV spota u Indiji zaslužan je studio za vizuelne efekte iz Beograda! Crater Studio je nakon rada na vizuelnim efektima za filmove kao što su The Other Guys, Shark Night 3D, Čarlston za Ognjenku kao i na drugim holividskim blokbasterima. 

 

Krajem 2012.godine uradio animaciju i  vizuelne efekte u TV spot-u za jedan od vodećih brendova čokolade i za samo 15 dana od objavljivanja spot je pregledan više od 2 milliona puta na youtube-u.

 

Crater Studio je mesto na kome nastaju vizuelni efekti za film i televiziju. Ljubav prema filmu podstakla je tim mladih entuzijasta da 2005. godine zakorače u čudesni svet vizuelnih efekata. Sve je počelo radom na vizuelnim efektima i animaciji za igrani film „Čarlston za Ognjenku“ Uroša Stojanovića koji je predstavljao prekretnicu na ovom polju u Srbiji. Danas, u portfoliju ovog studija su igrani filmovi, muzički spotovi, reklame i animacije za brojne projekte iz Srbije, a sa podjednakim žarom i posvećenošću ekipa Cratera radi na holivudskim ostvarenjima i sa priznatim svetskim autorima. Brojni mladi ljudi koji su prve korake napravili upravo u Crateru, danas su angažovani na velikim projektima širom sveta.Nedavno je pokrenut Crater VFX Training Center, kao izraz želje mladih VFX profesionalaca da posle višegodišnjeg iskustva u VFX industriji, stečeno znanje i stručnost podele sa svima koji su zainteresovani da uče ili da se usavršavaju.


Za više informacija posetite sledeće internet stranice:


Web stranica studija : http://www.craterstudio.com/en
Facebook stranica studija : https://www.facebook.com/crater.studio.vfx
Facebook stranica škole :  https://www.facebook.com/CraterVfxTrainingCenter

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..