9„IMPRESIJE" - Indija na fotogrfijama velikog formata je autorska izložba Dejana Milankovića u Galeriji “Vračar”. Svečano otvaranje je u četvrtak 5, jula 2012. u 19 časova. Izložbu će otvoriti kompozitor, ljubitelj i poznavalac lepih umetnosti, arhitekta Aleksandar Saša Ilić.

U galeriji gradske opštineVračar u Njegoševoj 77,u četvrtak 5. jula 2012. biće otvorenaizložba fotografija autora Dejana Milankovića pod nazivm Impresije .

Izložba, sa fotografijama velikog formata, posvećena jeIndiji, toj fascinantnoj zemlji, njenoj kulturi i njenim ljudima. Biće izloženo 40 radovaautora, koji prikazuju autentičnu i fascinantnu Indiju, u originalnom i potpuno dokumentarnom stilu.

Slike slučajnih susretea i situacija, beleže autorove autentične utiske i inspiraciju. Izložba predstavljasamo mali izbor, simboličan pokušaj da se prikaže Indija, izazivajući kod posmatrača kao i kod onoga koji je ove fotografije zabeležio različita osećanja – od radosti do tuge, od strasnog uzbuđenja do potpunog spokoja...

Dejan Milanković, rođen 1955.godine u Splitu. Kao dugogodišnji predzetnik i suvlasnik izdavačke i softverske firme, počeo je da se bavi digitalnom fotografijom, među prvima u zemlji.
<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..