japankeUNDER REALISM u KRUGU. Šesnaest (i brojem 16) internacionalnih umetnika Michel Gouery, Oda Jaune, Youcef Korichi, Kosta Kulundzic, Mihael Milunovic, Djordje Ozbolt, Axel Pahlavi, Simon Pasieka, Stéphane Pencréac’h, Nazanin Pouyandeh, Léopold Rabus,Till Rabus, Raphaëlle Ricol, Marko Velk, Vuk Vidor, Jérôme Zonder - svi oni će u sred srede izložiti svoje crteže u KRUGU od 18h. IZLOŽBA traje do 27.juna.

Oh, koliko divne kreativne energije u samo jednom od mogućih krugova - FANTASTIQUE.
Moram VAM reći takođe da je ova nedelja dosta testosteronska u šta ćete i sami imati prilike da se uverite već u četvrtak kada Mirko Luković sa svojim bendom HASKII dati sve od sebe i odsvirati aktuelni album GOLA VODA. Veoma uzbudljiv ugođaj, odslušala sam ih  i sve pršti od energije. I seksi je istvarno je - taj nalet energije šestorice muzičara na sceni je moćan. Preporučujem.

Petak u KRUGU predstavlja jedan otvoren poziv DOĐI NA PLES! Kratko, jasno i bez mnogo priče. Na vama je da obujete svoje DANCING SHOES.Domaćini večeri smo moja malenkost, MKDSL i super special guest star ZMIJA (Goran Kovačević). Ples je zagarntovan do jutra, a s obzirom da MESEC"zalazi" oko četiri i dan se budi - obavezan detalj su NAOČARE ZA SUNCE.

U čarobnom VRTU KRUGA doživeti prvo probijanje subote je sasvim poseban doživljaj jer iz tog ugla do sad nikad nismo imali prilike sagledavati grad i svoje mesto u njemu. Prelazak iz vrta u unutrašnjost Kruga može biti dosta inspirativan te osmisliti kako ulazite u nekakav zamak -geografska odrednica - po želji.

Pusti mašti na volju - i ovako je subota, a tad je GROZNICA. Ima leka i za to. Klub radi od 22h. Po lunarnom kalendaru ovasubota pada na 27. dan - TROZUBAC. Simbol dana je trozubac Neptuna - valja biti pored neke vode. I razmenjivati savete sa dragim ljudima.

U nedelju dok se MESEC puni sledi filmsko veče - POLJUPCI U BIOSKOPSKOM MRAKU. Kažu da u Beogradu ima puno samih/single pojedinaca obapola. Idealno mesto da se sretnu je upravo projekcija filma SINGLE MAN. Režija TOM FORD. A onda jednog dana da neko dvoje prepričavaju kako suse sreli te noći u KRUGU. Naravno, to će pričati samo najbližima jer sve što se desi u KRUGU - ostaje u krugu...

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..