logo-fb-whiteGlavni problem koji se javlja u ovom projektu je manjak i indiferentnost mladih prema svim vidovima rekreativnih aktivnosti, i prema svom zdravlju.

Iz gore navedenih stavki stvara se potreba za organizovanjem sportskih, rekreativnih, edukativnih i kulturno-obrazovnih dešavanja i manifestacija, što je i glavni cilj ovog projekta.




Aktivnosti koje će biti organizovane u sklopu projekta su realizacija edukativnih, a ujedno i interesantnih akcija koje će zaintigrirati mlade i aktivno ih uključiti u ovaj projekat.

Aktivnosti koje će biti organizovane u sklopu ovog projekta su sledeće:
- okupljanje i edukacija aktivista koji će uzeti učešće u realizaciji projekta
- ostvarivanje saradnje sa ostalim omladinskim udruženjima koje se bave problematikom mladih
- približavanje ideje projekta mladima kroz razne reklamne kampanje
- edukativne radionice kroz koje se edukuju mladi o zdravim načinima života i generalno njihovom položaju u društvu
- organizovanje sportsko rekreativnih okupljanja mladih
- predstavljanje projekta na mestima po kojima se inače okupljaju mlade osobe

Krajnje očekivani rezultati kroz ovaj projekat su edukacija mladih osoba o njihovom zdravlju i podizanje svesti mladih kako mogu pozitivno uticati na isto.

Redovno pratite web sajt projekta „Ti si bitan“ na web adresi www.tisibitan.com i svojim uključivanjem u aktivnosti pružate šansu svojim vršnjacima da imaju uvid u trenutnu situaciju i položaj mladih u društvu, i da pozitivno utičete na promenu položaja mladih.

Projekat realizuje nevladina organizacija za edukaciju mladih o zdravom načinu života i razvoju alternativne muzičke scene “Space Motion”, dok projekat sufinansira Grad Novi Sad.
<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..