U ponedeljak, 19. februara, u 19 časova, u Domu omladine biće otvorena nacionalna izložba fotografija „Vremena se menjaju – porodica ostaje“. Ovom prilikom biće izloženo više od sto fotografija porodica iz Srbije, regiona i sveta, koje predstavljaju jedinstvenu priču o porodičnoj ljubavi, podršci i povezanosti. Fotografije koje će biti izložene prikupljane su preko društvene mreže Instagram i pažljivo odabrane kako bi prikazale raznolikost porodičnih odnosa i trenutaka i prenele priču o ljubavi. Ove fotografije su, kako kažu realizatori izložbe, otac i ćerka, Milutin i Tijana Rajković, više od statičnih slika – one su zabeležene priče, trenuci sreće, izazovi i trijumfi koje dele porodice širom sveta.

Kroz prikaz različitih životnih trenutaka i interakcija unutar porodice, želeli su da podsete na značaj porodice i podrške koju nam ona pruža, i da ohrabre stvaranje novih porodica, ističući važnost porodičnih vrednosti u formiranju stabilnog i harmoničnog društva.

Izložbu su podržali grad Beograd, Kulturno prosvetna zajednica Srbije i Dom omladine Beograda.

Izložba će biti otvorena do 29. februara u holu ispred balkona Velike sale DOB. Radno vreme izložbe je od 10.00 do 18.00 časova. Ulaz je slobodan.

Porodica MIKAVICA foto privatna arhiva

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..