Centar za likovno obrazovanje poziva decu i mlade starije od 10 godina da se prijave na blok radionicu grafike, koja će se održati 26. i 28. jula 2021. godine od 18 do 21 sat. Tema julske radionice grafike je Leto u mom gradu, a tehnika koju ćemo ovom prilikom upoznati je linorez. Radionica je namenjena deci koja su zainteresovana da nauče nešto novo i oprobaju se u izradi grafika. Tokom ove radionice, svi prijavljeni polaznici će imati priliku da crtaju, režu linoleum, i urade otisak uz pomoć profesionalne grafičke prese.

Šumatovačka je poznata kao ustanova koja pruža priliku svim svojim polaznicima da nauče neke nove stvari, pre svega kroz praktičan rad, bez obzira na to da li imaju ili ne neko prethodno iskustvo u radu.

Takođe, kada su u pitanju mladi, uvek podstičemo njihovu kreativnost i što samostalniji rad, uz stručno vođenje naših predavača.

Materijal potreban za realizaciju radionice je obezbeđen.

Radionicu vodi Jelena Manić, dipl.grafičar.

Zbog ograničenog broja mesta, neophodno je poslati ime, prezime i uzrast na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..