Boutique Art Fair „Nesvrstani” je umjetnički sajam koji se svake godine održava u Laubi u Zagrebu, a pruža komercijalnu platformu za galerije, umjetničke udruge i samostalne umjetnike. U svoje tri godine postojanja „Nesvrstani” su se etablirali kao najvažniji umjetnički sajam u regiji zahvaljujući velikoj posjećenosti te iznimnoj kvaliteti galerija i izloženih umjetnina. U okviru svog izlagačkog programa i popratnih sadržaja umjetnički sajam sudionicima nudi vrijednu priliku za međusobno umrežavanje, druženje i povezivanje s kolekcionarima.

Lauba poziva sve galerije, umjetničke udruge, umjetničke organizacije i samostalne umjetnike iz regije koji djeluju u području suvremene umjetnosti da se prijave na takmičenje.

Sve informacije o općim odrednicama te kategorijama i obvezama organizatora i izlagača  možete pronaći na web sajtu OVDE >>. Na stranici se takođe nalaze informacije o potrebnom sadržaju prijave.

Natječaj je otvoren do 7. aprila 2021., a sami Boutique Art Fair „Nesvrstani” održavati će se u periodu od 17. do 20. juna 2021. u prostoru kuće za ljude i umjetnost – Laube.

<<  Jun 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
    

Putopisi, Intervjui..