Sa zadovoljstvom pozivamo vas i vaše prijatelje na svečano otvaranje 5 izdanja festivala fotografije Beogradski Mesec Fotografije. Želimo da vas obavestimo da ćemo zbog trenutnih okolnosti ove godine otvoriti Beogradski mesec fotografije putem uživo prenosa video konferencije. Svečano otvaranje petog izdanja medjunarodnog festivala fotografije ,,Beogradski mesec fotografije" biće održano  7. maja u 19 časova putem online video konferencije na zvanicnoj FB stranici. LINK za Facebook dogadjaj : ovde

Želimo da i ove godine medijski zabeležimo svečano otvaranje festivala. Medijska podrška i najava festivala je od velikog značaja za širenje umetnosti i kulture.

Tokom video konferencije ljubitelji fotografije imaće priliku da se upoznaju sa ovogodišnjim pobednicima medjunarodnog takmičenja podržanog od strane Nikon Srbija "Novi Talenti 2020" i da se upoznaju sa njihovim radovima kroz virtuelnu prezentaciju fotografija.

Tokom uzivo prenosa otvaranja festivala, predstavicemo vam 4 nagradjena fotografa i njihove radove. Pored takmičara, imaćete priliku i da upoznate naš žiri koji je imao težak zadatak da izabere najbolje radove od 141 ukupno prijavljenih fotografa iz 32 zemlje. Tokom video konferencije, direktor festivala David Pujado vodiće razgovore sa takmičarima i žirijem, gde će detaljnije predstaviti ovogodišnje radove.



<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..