INSTALACIJE-04-SMOtvaranje izlozbe petak 2. septembar, 20h / KC Grad, Velika galerija / SJAJNA SRPSKA SCENA. Iz čiste radoznalosti upustili smo se u malo istraživanje srpske scene da bismo otkrili šta se trenutno dešava u Srbiji u oblasti dizajna, proizvodnje svetiljki i ulaganja u nove ideje.

Želja nam je bila da upoznamo savremeno stvaralaštvo i da uhvatimo momenat šta je to aktuelno ovde i šta dolazi, a šta odlazi sa naših prostora. Nije bilo lako, ali smo uspeli da okupimo srpsku sjajnu ekipu. Sa ponosom predstavljamo jedinstvenu izložbu koja predstavlja svetiljke koje su već ušle u proizvodnju domaćih ili inostranih kompanija, manje serije nezavisnih kreatora i prototipove koji su u fazi razvoja. Sve u svemu, idemo u susret jednoj sjajnoj budućnosti.

Autori: Vladimir i Dijana Anđelković, Nikola Bogdanović, Marko Gavrilović, Suzana Gigić, Sanja Dević, Miodrag Đorđević, Ljubomir Janković, ModelArt+Mirjana Gegenbauer, Kako:ko, Branislav Kostić, Jakov Marković, Jelisaveta Mikulić, Nemanja Nikolić, Aleksandra Popović, Tijana i Mila Popović, Dejan Simonovski, Jugoslav Sivić, Vladimir Stajić, Predrag Stojićević, Aleksandra Stratimirović, Mina Todorović



02.–08. Septembar
KC Grad, Velika galerija
radno vreme galerije 14.00-21.00h



WWW.GRADBEOGRAD.EU
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..