Modna agencija Fabrika,  organizuje tradicionalnи,  Humanitarnи  modni događaj za decu Prihvatilišta, koja ce biti оdržan 23.Decembra, u 20h, u Skupštini grada Beograda, kada će biti organizovana dodela paketića deci Prihvatilišta i modna revija  FASHION COMPANY. Prethodnih 8 godina, Fabrika je skoro sve dogadjaje i revije posvećivala deci Prihvatilišta i prikupljali smo pored novčanih sredtstava i većinu proizvoda u kojima deca oskudevaju. Na ovoj reviji ćemo se zahvaliti i svim donatorima, pogotovu onima koji su ih konstanto snabdevali u svemu što im je neophodno za normalan život.

Kako se sva deca ovog sveta raduju Novogodišnjim i Bozicnim praznicima, pre svega zbog poklona koje dobijaju od Deda Mraza i na ovoj reviji će ispod velike jelke u auli Skupštine grada, zvanice stavljati poklone, a ono zbog čega ovu reviju prvenstveno radimo je što su deca koja trenutno borave u Prihvatillistu, kao i prethodnih godina, poslali crteže i pisma za Deda Mraza na adresu Fabrike. Svi su napisali šta žele i to će kao svake godine i dobiti. Pored toga, svako dete ima svog idola koga želi da upozna, pa su u svojim pismima izrazili želju da im poklone uruče poznate ličnosti koje su njihovi idoli i koje žele da upoznaju. Po zavrsetku revije, dvadesetak poznatih ličnosti će uručiti deci poklone koje su poželeli od Deda Mraza.

Media poznatima koje su deca pozelela nasli su se: glumac Viktor Savic,yu tuber Bogdan Baka Prase,pevac Marko Mandic,,glumica Jana Milic,glumica Tamara Aleksic,fudbaler Savo Milosevic,glumac Filip Mensur i mnogi drugi.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..