Program grafičkog dizajna je namenjen svima uzrasta od 14 do 19 godina koji žele da saznaju nešto novo, dopune svoje postojeće znanje, izraze svoju kreativnost i umetničku sposobnost. Podeljen je u dve jedinstvene celine: Prva – koja neguje kreativan, umetnički, stručni rad na konkretnim zadacima i poslovima grafičkog dizajnera kao što su: vizuelni i korporativni identitet proizvoda ili firme, idejno-grafičko rešenje loga, oblikovanje fontova, dizajn štampanih materijala kao što su plakati, bilobordi brošure, katalozi, knjige, ambalaža, ilustracija. Druga je crtanje na računaru, kad papir zamenimo grafičkom tablom i monitorom i naš računar koristimo za crtanje i slikanje.

Gde se susrećemo sa likovnim principima komponovanja koja se primenjuju ne samo kroz crtež i sliku, već i savremenije vidove vizuelnog izražavanja.

Program podrazumeva sticanje veštine za samostalan rad u kompjuterskim softverima kao što su: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, In Design.

Program vodi Vanja Dodig, dipl.grafički dizajner.
Projekat sufinansira Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda.

Besplatan je za sve polaznike uzrasta od 14 do 19 godina koji se prijave putem mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (ime, prezime, uzrast, škola).

<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..