U O3ONE-u ce se u sredu, 27. jula u 20:30 održati predstavljanje organizacije JavaSvet u okviru Beogradskog festivala novih komunikacija (B-link 2011) koji se vec tradicionalno održava u galerijskom prostoru O3ONE-a, ove godine, šesti put za redom.

 

JavaSvet

 

JavaSvet je otvorena Java zajednica, za otvorene Java ljude. Nastanak i razvoj prati ideja o formiranju aktivne organizacije Java programera i firmi koje se bave Javom, radi efikasne razmene znanja, ideja i dragocenog iskustva. JavaSvet radi i na tome da okupi kvalitetna, moderna i pouzdana rešenja i projekte zasnovane na Java tehnologijama.
Lagano letnje okupljanje u O3ONE-u

 

Ovo okupljanje organizujemo u saradnji sa JavaSvetom, a povodom izlaska Java 7, nove verzije najpopularnije programerske platforme na svetu. Publika ce moci da cuje zanimljiv pregled istorije Java platforme, kao i da se podseti samih pocetaka i ideja kojima je bio voden nastanak ove tehnologije. Takode ce biti reci i o JavaSvet zajednici – misiji, istoriji, kao i planovima za buducnost. Razgovaracemo i o novim mogucnostima koje donosi Java 7 platforma, a poslednji deo predstavljanja bice posvecen OSS inicijativama iz Srbije.

 

Online prisustvo:
•    Site: http://javasvet.rs/
•    Facebook: https://www.facebook.com/javasvet
•    Twitter: http://twitter.com/javasvet
•    Linkedin: http://www.linkedin.com/groups/JavaSvet-2070873

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..