U utorak, 31. maja od 18 časova, u prostorijama Executive Group (Knez Mihailova 9, II sprat). Ovaj nesvakidašnji galerijski prostor osvežiće prolećna postavka radova 20 vizuelnih umetnika, sa akcentom na fotografije, akvarele i grafički dizajn. Jubilarni peti „EGallery“ krasiće spratove kancelarija agencije za integrisane komunikacije Executive Group tokom narednih šest meseci. Igru svetlosti i senke predstaviće akademski slikar i profesor likovne kulture Aleksandar Rapić kroz projekat „Radovi u (t)oku“.

Njegovi foto zapisi malog formata predstavljaju svojevrstan autoportret zabeležen kretanjem svetlosti u enterijeru i pokazuju da lepotu fotografije ne čini samo tehnička izvrsnost, već i ideja, trenutak i oko posmatrača. Slikarka Danica Veselinović svojim akvarelima ukazuje na to da nered u našem okruženju ne mora nužno biti razarajući po naš osećaj sigurnosti, čime pruža novu dimenziju uobičajenom haosu u domaćinstvu. Tu su i razigrane ilustracije Ane Momčilović koji predstavljaju vizuelne putopise i prenose njene impresije o mestima koje je posetila u Srbiji.

„EGallery“ je izložba prodajnog karaktera i deo je istoimenog umetničkog projekta koji agencija za integrisane komunikacije Executive Group sprovodi u saradnji sa studijom Š.U.N.D (Šta umetnost nudi društvu), u cilju pružanja podrške, veće vidljivosti i prostora talentovanim kreativcima.

Nakon otvaranja, izložba će za javnost biti otvorena svakog petka od 15 do 17 časova, uz prethodnu najavu dolaska na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..