Beogradska publika će po prvi put imati priliku da prisustvuje reviji, i uživa u visokoj modi umetnika koji je prikupio najbolje kritike na ovogodišnjem njujorškom Fashion Week-u, Furne One dizajnera i vlasnika Amato Haute Couture. Revija će se održati u subotu18. oktobra u Radisson Blu Old Mill hotelu koji će uskoro ugostiti svoje prve posetioce. 

 

Jedna od vodećih modnih kompanija Murano Montenegro Crna Gora koja kroji najveće modne događaje na Balkanu u saradnji sa Sky Music korporacijom, predstaviće ovog velikog umetnika i dizajnera po prvi put u Beogradu.

 

Poreklom sa Filipina, Furne One je modom počeo da se bavi još u ranoj mladosti. Furneov prvi pohod u svet mode bio je 1994.godine kada je pobedio na takmičenju mladih dizajnera za Mega Magazin. Tada je modna dizajnerka Josie Natori prepoznala Furneov potencijal i ponudila mu posao u svojoj dizajnerskoj kući u Njujorku.


Inspirativno, intrigantno i inovativno reči su koje opisuju ovu modnu marku. Furne One je poznat po svojoj kreativnosti i prirodnom talentu da svakodnevne modne trendove pretvori u klasična umetnička dela.


Amato kolekcije predstavljaju slavu žene kao izražajne, tvrdoglave i neobične. Uz ogromno samopoštovanje i samopouzdanje, koja uživa u svojoj moć i iženstvenosti. Mešavina bogatih tekstura i raskošnih materijala sa akcentom na luksuzne detalje, zaštitni su znak ovog umetnika koji i nspiraciju pronalazi u romantičnim Šekspirovim pričama.
Danas Amato ima dugu listu međunarodnih klijenata koja uključuje supermodel Hajdi Klum i današnje megazvezde Katy Perry, Jennifer Lopez, Niki Minaj, Shakira, Nicole Scherzinger i Amber Rose ….


Prodaja karata je poverena Turističkoj organizaciji Beograda. Info tel 011 26 35 622.

 

Prihod od kupovine karata za ovu modnur eviju ići će u humanitarne svrhe za pomoć unesrećenima u poplavama koje su zadesile našu zemlju ove godine.

<<  Februar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
   

Putopisi, Intervjui..