Za sve ljubitelje fotografije, ali i zaljubljenike u svet oko sebe, za sve one avanturističkog duha koji primećuju i neretko zabeleže detalje nevidljive za druge ljude, predstavljamo foto-takmičenje “Moja zemlja, moj narod”. Konkurs "INDIASERBIA - Moja zemlja, moj narod" zajednički je projekat EXIT fondacije, Ambasade Republike Indije u Srbiji, "Brand Serbia" organizacije i "Idea Works Design & Strategy" iz Nju Delhija, koncipiran sa ciljem da dalje razvije bliske veze između građana, profesionalaca i institucija Indije i Srbije.

 

Pozivamo vas da, prijavom na konkurs putem sajta www.indiaserbia.com najkasnije do 10. novembra u 22h, svojim fotografijama učestvujete u kreiranju čvršćih veza između dve zemlje, Indije i Srbije.

 

Za najbolje radove su obezbeđene uzbudljive nagrade:

 

Dva pobednika iz Srbije dobijaju aviokarte (ljubaznošću "Etihad Airways") i sedmodnevno putovanje u Indiju u 2015. godini (ljubaznošću kompanije "Incredible India")

 

Dva pobednika iz Indije dobijaju aviokarte (ljubaznošću "IdeaWorks") i sedmodnevno putovanje u Srbiju u 2015. godini (ljubaznošću "Brand Serbia" organizacije).

 

Takođe, dvadeset najboljih, po deset učesnika iz Indije i Srbije, biće u prilici da osvoje VIP propusnice za zvanično najbolji veliki festival u Evropi –EXIT 2015, zahvaljujući Exit fondaciji.

 

POŠALJITE PRIJAVU:

 

Prijavu možete poslati na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 10. novembra 2014. godine, do 22 h. Takmičar može poslati najviše pet fotografija.

 

Prijave slati nakon završene registracije na samom sajtu: www.indiaserbia.com, putem kog možete dobiti i više informacija o ovom zanimljivom projektu.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..