Udruženja „Mladi ambasadori“ raspisalo je konkurs za izbor novih ambasadora, koji je otvoren do 15. septembra 2014. godine. Mandat sadašnjih Ambasadora kulture se završava 1. oktobra i od ove školske godine osim promovisanja kulture, „Mladi ambasadori“ će se baviti promocijom sporta i nenasilnog ponašanja na sportskim terenima, kao i osnaživanjem preduzetničkog duha kod mladih.

 

Svi mladi grada Niša koji su u sistemu obrazovanja mogu da se prijave na konkurs i postanu Ambasadori kulture, sporta ili preduzetništva.

 

Izabrani kandidati biće zaduženi za promociju manifestacija i dešavanja iz svoje oblasti, kao i organizovanju seminara i turnira, a svi oni će proći neformalne edukacije koje će im pomoći da što bolje sprovode svoje aktivnosti.

 

Sadašnji Ambasadori kulture su uz podršku svih obrazovnih i kulturnih institucija u gradu ostvarili zapažene rezultate u promociji kulturnih dešavanja i manifestacija kod svojih vršnjaka i povećali posetu kulturnim institucijama, i verujemo da će njihovi naslednici, kao i budući Ambasadori sporta i preduzetništva nastaviti istim putem.

 

Više informacija o aktivnostima „Mladih ambasadora“ kao i o načinu prijavljivanja na konkurs možete naći na sajtu www.ambasador.rs

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..